Raymarine Pro og soloseiler Andrea Mura vinner Roma X 1-seilasen

Raymarine Pro og soloseiler Andrea Mura vinner Roma X 1-seilasen

Friday, April 29, 2016


Andrea Raymarine 2
 

Andrea slo rekorden for etappen på 530 nm mellom Roma og De eoliske øyer i en av Middelhavets mest prestisjefylte regattaer.  

Selv om Andrea er en soloseiler, ble han ledsaget av en full pakke med Raymarine-elektronikk under seilasen.  Andreas Open 50 Vento di Sardegna er utstyrt med vår nye Quantum CHIRP-radar og vår Evolution-autopilot under seilasen.  Andrea er også en betatester for Raymarine, og på denne turen bruke Andrea vår nye Evolution R4-programvare som snart vil bli lansert.   Den bygger på Evolutions avanserte luftfarts-avledede teknologi. R4-programvaren gir kraftig forbedret sporing og vindstyringskontroll ved hjelp av Evolution 9 aksekompass og spesielle algoritmer som tilpasser seg vindendringer og kryssporingsfeil mye raskere enn konvensjonelle autopiloter.  Disse nye forbedringene i R4 gir langdistanse-regattaseilere som Andrea Mura konkurransefortrinn under ekstreme forhold og røffe sjøforhold.

"Jeg er veldig glad og fornøyd med ytelsen til Evolution R4-programvaren som jeg har hatt muligheten til å teste på denne seilasen.  Jeg brukte Evolution 90 % av tiden. Når jeg seiler alene, må jeg jobbe med seil, ruteplaner og også ta meg av andre ting ombord.  Jeg brukte også alltid Evolutions vindfløy-modus, og den fungerer veldig bra og nøyaktig. Takket være Raymarine Evolution fikk jeg noen timers hvile i løpet av natten"

Gratulerer! Andrea

Den kommende Evolution R4-programvaren vil bli tilgjengelig i løpet av våren 2016 som gratis nedlasting på raymarine.com/evolution.  

COMMENT